Huishoudhulp met Dienstencheques

Nr. 1 in België

Voordelen voor particulieren


Huishoudelijke hulp tegen toegankelijke prijs

Een dienstencheque kost 9 €. Alle gebruikers krijgen echter een korting via de personenbelasting, naar gelang de regio waar u woont :
Vlaanderen : belastingvermindering van 1,80 € voor de eerste 167 aangekochte dienstencheques per persoon. Dit wil zeggen dat in werkelijkheid een dienstencheque van 9 € u na belastingvermindering slechts 7,20 € kost.
Brussels Hoofdstedelijk Gewest : belastingvermindering van 1,35 € voor de eerste 163 aangekochte dienstencheques per persoon. Een dienstencheque van 9 € kost in werkelijkheid slechts 7,65 € na belastingvermindering.
Wallonië : belastingvermindering van 0,90 € voor de eerste 150 aangekochte dienstencheques per persoon. Een dienstencheque van 9 € kost in werkelijkheid 8,10 € na belastingvermindering.

Wanneer U samenwoont of gehuwd bent,

kan u op beide namen dienstencheques aankopen en geniet u zo een  belastingaftrek voor de 310 eerste dienstencheques (Vlaanderen et Brussel) / voor de 300 eerste dienstencheques (Wallonië). Voor meer gedetailleerde info en concrete voorbeelden kan u de site van de FO Financiën hierover bekijken.

Bevoegd personeel,
een kantoor dat zich aanpast

  • Uw huishoudhulp heeft een strenge selectie doorgemaakt en staat onder voortdurende begeleiding van Domestic Services dankzij regelmatige opleidingen en kwaliteitscontroles. (Bekijk in deze video de werk- en gedragswijze die wij onze huishoudhulpen aanbevelen.)
  • Wanneer uw huishoudhulp ziek is of in verlof, kan Domestic Services U een tijdelijke vervanging aanbieden.
  • U hebt de mogelijkheid om onze diensten tijdelijk uit te stellen gedurende uw vakantie.
  • De verplaatsingskosten van uw huishoudhulp zijn voor rekening van Domestic Services.

Voordelen voor particulieren

Ik zoek een huishoudhulp

Uw huishoudhulp is gedekt en heeft een officiële baan

U hoeft geen verzekeringen meer te betalen voor uw huishoudhulp:

  • Bij arbeidsongeval van uw huishoudhulp tijdens het bij U gepresteerde werk (of op de weg van en naar het werk), bent U gewoon gedekt. (Arbeidsongevallenverzekering)
  • De eventuele schade veroorzaakt door uw huishoudhulp wordt vergoed door de Burgerlijke Aansprakelijkheidsverzekering van Domestic Services. (Een franchise is van toepassing voor ongevallen in het kader van BA.)

Dankzij het gebruik van dienstencheques kan U genieten van een huishoudhulp die legaal tewerkgesteld is. Zoals U weet, is niet-aangegeven werk strafbaar. Met het dienstencheque-systeem ontsnapt U aan de problemen te wijten aan “zwart werk”.

Word klant
eender waar in België

Ik zoek een huishoudhulp

Word huishoudhulp (M/V/X),
eender waar in België

Ik zoek een job