Huishoudhulp met Dienstencheques

Nr. 1 in België

Hoe een poetshulp vinden?

 

Ben je al teleurgesteld geweest door poetsvrouwen of poetsmannen die in het zwart werken? Slecht uitgevoerd werk? Gebroken voorwerpen? Beschadigde huishoudtoestellen? Of erger nog, zaken die verdwijnen? Denk aan Domestic Services! Bij ons gebeuren dit soort zaken niet want wij werken met professionelen die een strenge selectie hebben doorgemaakt en door ons naar behoren werden opgeleid. Daarom net is Domestic Services nummer 1 in België voor poetshulpen met dienstencheques. Hoe een poetshulp vinden bij Domestic Services ? Stap gerust naar één van onze kantoren in uw buurt of vul het formuliertje op deze pagina in.

Vergeet de advertenties in de krant

De advertenties in kranten staan vol met aanbiedingen voor poetsvrouwen en poetsmannen. Maar u hebt geen enkele referentie en geen enkele garantie over de kwaliteit van het geleverde werk. Vaak hebben deze poetshulpen geen statuut, zijn ze niet aangegeven en niet gedekt door een verzekering. U neemt dus een groot risico door ze bij u te laten werken. Hoe kunt u overigens verzekerd zijn dat ze over de juiste kwalificaties beschikken? Parketvloer wordt niet schoongemaakt met hetzelfde product als voor de badkamer, en ruiten worden niet meer met een prop krantenpapier gewassen! Maar hoe dan een gekwalificeerde poetshulp vinden ?

Hoe een bekwame poetshulp vinden?

De poetshulpen van Domestic Services zijn gekwalificeerd, ervaren, dynamisch, serieus, betrouwbaar en bekwaam. Zij werden zorgvuldig geselecteerd door onze afdeling Human Ressources. Domestic Services garandeert hun begeleiding via opleidingssessies en kwaliteitscontroles.

Onze huishoudsters en huishouders zijn echte professionals, die hun werk kennen.

Mocht u echter niet helemaal tevreden zijn met de prestaties van de poetshulp van Domestic Services, stellen wij graag een andere medewerker ter beschikking.

Weet ook dat wanneer uw poetshulp ziek valt of verlof neemt, uw kantoor van Domestic Services u een vervanging kan aanbieden. U hebt ook de mogelijkheid om de diensten van uw poetshulp op te schorten tijdens uw vakantie of in geval van uitzonderlijke afwezigheid.

Hoe een poetshulp vinden?

Ik zoek een huishoudhulp

Keuzecriteria die men in aanmerking moet nemen

Bij Domestic Services heeft u de garantie van een professionele service voor het onderhoud van uw huis of hulp bij uw huishoudelijke taken.

Maar naast de kwaliteit van de diensten, wenst u natuurlijk ook dat uw poetsman of poetsvrouw zich aanpast aan uw planning. Wij stellen u dan poetshulpen voor die bij u in de buurt wonen, u kunnen bereiken per trein, bus, tram of metro, of over een rijbewijs en een auto beschikken.

In functie van uw levensstijl kunt u de werkuren van uw poetsvrouw of -man naar keuze vastleggen. Naargelang u een klassiek werkrooster hebt of 's avonds of in het weekend werkt, plannen wij haar bezoek in op tijdstippen die u het beste uitkomen. U bepaalt eveneens hoe dikwijls uw poetshulp hoeft te komen. Naargelang uw behoeften, kunt u haar vragen om één keer per week of meerdere keren per week te komen poetsen en verschillende huishoudtaken te verrichten, of nog om de twee weken. U kunt eveneens beroep maken op uw poetsvrouw voor sporadische hulp, zoals bij het voorbereiden van een familiefeest of een grote lenteschoonmaak.

Naargelang uw persoonlijke ingesteldheid, kunt u Domestic Services vragen bij voorkeur een zeer zorgvuldige huishoudster of huishouder uit te kiezen, die het steeds grondig aanpakt, of eerder iemand die snel en efficiënt werkt, als je kinderen hebt bijvoorbeeld en u wil dat het huis permanent opgeruimd en netjes blijft. In dergelijk geval komt uw poetshulp best twee keer per week gedurende drie uur, eerder dan één keer per week gedurende zes uur.

Groot huis of klein appartement: onze poetshulpen passen zich aan

Of u nu woont in een villa van 200 vierkante meter of een kleine studio van 50 vierkante meter, Domestic Services biedt u een poetsvrouw of -man aan die zich aanpast aan elke ruimte en situatie: veel of weinig te wassen ruiten, gebruik van specifieke producten in functie van de verschillende materialen, strijken en herstellen van linnen voor een alleenstaande senior of eerder voor een gezin van vijf personen ... Onze poetshulpen zijn professionals. U kunt rekenen op professionele diensten en prestaties, aangepast aan uw levensstijl.

Nu weet u hoe u een poetshulp vindt conform de wet en daarenboven opgeleid en bekwaam om het gevraagde werk te verrichten! Neem contact met ons op via het formuliertje hierlangs.

Word klant
eender waar in België

Ik zoek een huishoudhulp

Word huishoudhulp (M/V/X),
eender waar in België

Ik zoek een job