Huishoudhulp met Dienstencheques

Nr. 1 in België

Poetshulp in Brussel


In de hoofdstad zijn woningen statistisch gezien kleiner dan in de periferie of op het platteland. De gemiddelde oppervlakte van een woning is 74 m² in Brussel, tegenover 80 m² elders in België. In functie van de grootte van de studio's, appartementen en huizen, wordt een aangepaste schoonmaak verwacht. Dit maakt deel uit van de opleiding van onze poetshulpen in Brussel. Ze gaan discreet tewerk in uw aanwezigheid of in kleine ruimtes en zijn beschikbaar op tijdstippen die u het best passen, zodat de organisatie van uw gezinsleven zo weinig mogelijk verstoord wordt. Zoekt u een poetshulp in Brussel, vul dan het formuliertje op deze pagina in.

De verschillende diensten die door onze poetshulpen in Brussel worden aangeboden

In het kader van de dienstencheques bieden onze poetshulpen klassieke diensten aan, zoals het onderhoud van uw woning, wassen, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden en af en toe naaien en verstellen van kledij. U kunt eveneens een beroep doen op uw poetsvrouw voor sporadische hulp, zoals het voorbereiden van een familiefeest of een grote lenteschoonmaak. De aanwezigheid van een poetshulp wordt ook erg gewaardeerd door oudere mensen die graag een sociale band scheppen, ook al is dit niet de eerste bedoeling.

Brussel, met haar zakenwijken en Europese en internationale instellingen, loopt over van bureaugebouwen. Uw poetshulp mag echter enkel uw privéwoning poetsen, niet uw professionele ruimtes. Als u in een appartementsgebouw woont, mag uw poetshulp uitsluitend uw eigen appartement poetsen. Het onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes is ten laste van de mede-eigendom en moet worden toevertrouwd aan hiertoe bevoegd personeel. Daarvoor kunt u beroep doen op ons klassiek schoonmaakbedrijf BELCCO, dat deel uitmaakt van dezelfde groep XL Group Service Companies. BELCCO biedt haar klanten nationale dekking via haar 9 regionale locaties en biedt professionele schoonmaakdiensten 7 dagen per week en 24 uur per dag.

Een kostbare hulp voor werknemers, jonge moeders en senioren

Onze hoofdstad is een economisch centrum. Vele Brusselaars werken dag in dag uit en hebben weinig tijd voor het onderhoud van hun woning en voor huishoudelijke taken. Gezien het aanbod poetshulpen in Brussel zeer groot is, zal u dankzij Domestic Services zonder moeite de gepaste huishoudhulp vinden. Of u nu op een appartement in Anderlecht woont of in een huis in Woluwe, uw poetshulp verplaatst zich met de metro, tram of bus, of met haar eigen wagen. U hoeft zich geen zorgen te maken over haar vervoer. Zij is volledig autonoom, wat u het leven nog vergemakkelijkt en u meer vrije tijd biedt . Zo kan je na je zware werkdag op een terrasje lekker genieten van een glaasje op het Luxemburgplein, het Flageyplein of de Grote Markt ...

Indien u als zelfstandige moeder werkt, heeft u recht op 105 gratis dienstencheques die na uw bevallingsverlof worden toegekend via het sociaal verzekeringsfonds voor zelfstandigen. Zodoende zal een geschikte poetshulp van Domestic Services u extra hulp bieden wanneer u het werk hervat. Zo kan u genieten van uw baby en van de talrijke activiteiten die in de stad Brussel en haar 19 gemeentes worden aangeboden.

Hoewel de huishoudster juridisch gezien niet mag optreden als verpleeghulp, geeft zij niettemin logistieke en soms psychologische steun aan oudere mensen. Ze kan natuurlijk zorgen voor de was, de strijk en de schoonmaak, inclusief ramen, maar ze kan ook om boodschappen gaan en maaltijden bereiden die ze de voor de komende dagen kan invriezen. Maar de poetshulp biedt de senior ook een aangename en geruststellende aanwezigheid.

Poetshulp in Brussel

Ik zoek een huishoudhulp

Volledig autonome poetshulpen

Onze poetshulpen die in strong>Brussel werken, wonen meestal ook zelf in de hoofdstad en kunnen dus uw gemeente bereiken via het openbaar vervoer van de MIVB. Wij zij actief in alle 19 gemeenten van Brussel: Anderlecht, Oudergem, Sint-Agatha-Berchem, Brussel, Etterbeek, Evere, Vorst, Ganshoren, Elsene, Jette, Koekelberg, Laken, Molenbeek, Sint-Gillis, Sint-Joost, Schaarbeek, Ukkel, Watermaal-Bosvoorde, Sint-Lambrechts-Woluwe, Sint-Pieters-Woluwe. Of u nu op een klein appartement of een studio in Elsene woont, of in een luxevilla in Watermaal-Bosvoorde, uw poetshulp zal u steeds de aangepaste hulp bieden bij uw huishoudelijke taken.

Bent u op zoek naar een gekwalificeerde, verzekerde en legaal tewerkgestelde poetsvrouw die aan uw behoeften kan voldoen, terwijl u van het voordelige systeem van de dienstencheques gebruik kan maken? Vul dan het formulier in op deze pagina, zodat Domestic Services u zo snel mogelijk een poetshulp in Brussel ter beschikking kan stellen.

Als je als huishoudhulp in Brussel wil werken, ga dan naar de JOB pagina en vul het formulier "Huishoudhulp worden" in. Domestic Services wilt dat haar personeel de Belgische maatschappij in al haar diversiteit weerspiegelt. Wij moedigen dus iedereen aan om te solliciteren (ongeacht hun afkomst, huidskleur, geslacht, leeftijd, seksuele geaardheid, levensovertuiging, handicap,…).

Word klant
eender waar in België

Ik zoek een huishoudhulp

Word huishoudster,
eender waar in België

Ik zoek een job