Huishoudhulp met Dienstencheques

Nr. 1 in België

Poetsvrouw of poetsman in Brussel


In de hoofdstad is het aanbod aan poetsmannen en poetsvrouwen zeer groot. Domestic Services, nummer 1 voor dienstencheques in België, beschikt over 8 agentschappen in Brussel : in Oudergem (waar zich ook een strijkatelier bevindt ), Etterbeek, Elsene, Stokkel, Laken, Schaarbeek, Ukkel en Sint-Lambrechts-Woluwe. Deze kantoren, verspreid over de gehele stad, stellen ons in staat onze diensten aan te bieden in naburige gemeenten: Anderlecht, Sint-Agatha-Berchem, Evere, Vorst, Ganshoren, Elsene, Jette, Koekelberg, Laken, Molenbeek, Sint-Gillis, Sint-Joost, Watermaal-Bosvoorde en Sint-Pieters-Woluwe.

Hebt u zin om te genieten van het stadsleven? Hebt u genoeg van de huishoudelijke taken? Vertrouw het onderhoud van uw appartement of huis aan een poetsman of poetsvrouw toe en haal het beste uit uw familie en vrienden. Zo kan je genieten van het leven in Brussel met tal van trendy bars in de Sint-Gorikswijk bijvoorbeeld of van de mooie parken in de omgeving van Montgomery. Aarzel niet om het formulier van deze pagina in te vullen als u eenpoestman of poetsvrouw in Brussel zoekt.

Uw poetsvrouw of poetsman verplaatst zich gemakkelijk in Brussel

De meeste van onze medewerkers leven in Brussel en kunnen zich dus gemakkelijk naar particulieren begeven. Ze verplaatsen zich op eigen houtje met het openbaar vervoer: bus, tram en metro van de MIVB. Zij hebben dus geen rijbewijs nodig, een vereiste die voor talrijke werknemers beperkend is. Dankzij deze talrijke vervoermiddelen zijn onze huishoudhulpen stipt en zelfstandig, wat niet altijd het geval is wanneer uw woning zich in de buitenwijken of op het platteland bevindt. Vaak moeten de poetsvrouwen dan worden vervoerd of over een wagen beschikken.

Poets mannen en poetsvrouwen met aangepaste uren

Dankzij hun nabijheid kunnen onze huishoudhulpen werkuren bieden, aangepast aan uw behoeften. Komt het voor u beter uit dat uw poetsman of poetsvrouw gedurende de week komt, terwijl u op het werk bent? Dat kan! Als u in een kleine woning of een appartement woont, is het inderdaad best dat zij haar werk verricht terwijl u afwezig bent. Zo wordt vermeden dat u gestoord wordt door lawaai, natte vloeren, haar komen en gaan,... Als u zijn/haar aanwezigheid daarentegen waardeert of als u de poetsman / poetsvrouw liever in het oog houdt terwijl ze poetst, opruimt of strijkt, kunt u hem/haar vragen op zaterdag te komen. Oudere mensen die van gezelschap houden en een sociale band willen scheppen, stellen vaak de komst van hun poetsman of poetsvrouw op prijs, ook al mag die enkel welbepaalde huishoudelijke taken uitvoeren (zoals opruimen, schoonmaken, wassen en strijken, om boodschappen gaan of maaltijden bereiden ...), en dus niet instaat voor ouderen- of ziekenzorg. U bent volledig vrij en u bepaalt zelf hoe dikwijls uw poetsman of poetsvrouw moet komen. U kunt haar vragen om één of meerdere keren per week te komen poetsen, of eerder om de twee weken,…. U beslist al naargelang uw behoeften. En aangezien Brussel geen grote stad is, is uw poetsman of poetsvrouw nooit ver weg en kan ze u gemakkelijk bereiken via het openbaar vervoer vanuit de 19 gemeenten van de hoofdstad.

Poetsvrouw of poetsman in Brussel

Ik zoek een huishoudhulp

Gekwalificeerd personeel in alle wijken van Brussel

Bij Domestic Services heeft uw huishoudhulp een strenge selectie doorgemaakt. Verwacht u van een poetsman of poetsvrouw dat hij/zij zowel discreet, stipt, nauwgezet, georganiseerd en serieus is, als betrouwbaar, eerlijk en ervaren? Dat is logisch en wij doen alles om aan uw criteria te beantwoorden. Zoals u verkiest, kan u hetzij een lijstje opmaken met de door uw poetsman of poetsvrouw uit te voeren taken, hetzij haar op eigen houtje het huishouden in handen laten nemen, vermits hij/zij professional is. Of u nu op een appartementje woont, bijvoorbeeld in het centrum van de stad of in de Louizawijk, of in een villa te Ukkel of Oudergem, uw poetsman of poetsvrouw doet haar uiterste best om uw thuis steeds fris en netjes te houden.

Klop aan bij Domestic Services om een poetsman of poetsvrouw te vinden in Brussel : bedreven personeel dat beantwoordt aan uw behoeften, verzekerde en aangegeven huishoudhulpen, conform de wet, en dit alles aan een geringe prijs dankzij de dienstencheques.

Word klant
eender waar in België

Ik zoek een huishoudhulp

Word huishoudhulp (M/V/X),
eender waar in België

Ik zoek een job