Huishoudhulp met Dienstencheques

Nr. 1 in België

Wat mag een poetshulp met dienstencheques doen ?

 

Wat doet een huishoudhulp aan huis van Domestic Services ? Onze ervaren poetsvrouwen kunnen u ontlasten bij talrijke dagelijkse taken, zodat u meer tijd kunt besteden aan uw familie, uw werk of uw hobby’s, terwijl uw woning onberispelijk blijft!

Gekwalificeerde poetsvrouwen et poetsmannen

De huishoudhulpen van Domestic Services zijn gekwalificeerd, ervaren, dynamisch, ernstig, betrouwbaar en bekwaam. Zij hebben een strenge selectie doorgemaakt. Domestic Services garandeert een permanente omkadering via opleidingssessies en kwaliteitscontroles. Als uw huishoudhulp ziek of met vakantie is, of moest u niet tevreden zijn met haar diensten, kan uw kantoor van Domestic Services u een vervanging aanbieden, naargelang de beschikbaarheid. U hebt ook de mogelijkheid om de diensten van uw huishoudhulp op te schorten in geval van uitzonderlijke afwezigheid.

Wat doet een huishoudhulp? De verschillende diensten

Wat doet een huishoudhulp concreet? Uw poetsvrouw kan u helpen met het onderhoud van het huis, het wassen en strijken, het bereiden van maaltijden en kleine naai- en herstelklusjes. Zij kan eveneens huishoudelijke boodschappen doen, zodat u kunt voorzien in uw dagelijkse behoeften (bijv. naar het postkantoor, de apotheek, de bakker of de kruidenier gaan).

Onder “onderhoud” van uw huis of appartement wordt verstaan: stofzuigen, stof afnemen, de vloer dweilen, ramen en ruiten wassen, schoonmaken van de oven, de koelkast, het toilet, afwassen, leegmaken van de vaatwasser, bedden opmaken, linnen opbergen, vuilnisbakken legen, vegen rond het huis, enz.

Uw poetsvrouw of poetsman is een vertrouwenspersoon die u helpt bij uw huishoudelijke taken en u het leven vereenvoudigt.

Strijken

Wat het strijken betreft, zijn twee oplossingen beschikbaar in het kader van de dienstencheques: bovenop het huishouden en poetsen, zal uw poetshulp ook bij u thuis voor de strijk zorgen, gedurende haar werkuren.

Voor een strijkdienst met professioneel materiaal of voor een grote hoeveelheid linnen, is het voordeliger om uw textiel aan een strijkatelier van Domestic Services toe te vertrouwen.

Sporadische hulp van een poetsvrouw

U kunt eveneens een beroep doen op een thuishulp voor sporadische hulp. Sommige gebeurtenissen of periodes in het leven kunnen soms extra werk met zich meebrengen. Maak gebruik van uw dienstencheques om een grondige lenteschoonmaak te verrichten of alvorens uw huis te verhuren of te lenen, of na een verhuis. Vraag ons kantoor om hulp bij het schoonmaken en voorbereiden van uw huis voor een feest met veel gasten, zoals een verjaardag of Nieuwjaar, en/of na de festiviteiten om uw huis vlekkeloos schoon terug te vinden.

Het kan ook voorkomen dat u tijdelijk niet kunt werken en geholpen moet worden bij het dagelijkse reilen en zeilen van uw huishouden, bijvoorbeeld na een ongeval of een langdurige ziekte die veel rust vergt. Onze poetsvrouwen en poetsmannen kunnen hier ook voor instaan.

Wat mag een poetshulp met dienstencheques doen ?

Ik zoek een huishoudhulp

Voordelige formule voor jonge moeders

Domestic Services biedt eveneens een voordelige formule aan voor jonge moeders. Indien u als zelfstandige een baby kreeg en opnieuw aan de slag gaat na uw bevallingsverlof, hebt u recht op 105 gratis dienstencheques, die u worden toegekend via het sociaal verzekeringsfonds voor zelfstandigen. Domestic Services zal de passende poetshulp vinden om u gedurende deze prachtige maar ook zeer vermoeiende periode te ondersteunen.

Uitzonderingen op het werk met dienstencheques

Let wel dat de prestaties met dienstencheques voorbehouden zijn aan particulieren. Dienstencheques mogen uitsluitend worden gebruikt voor activiteiten in het kader van privé-behoeften en niet in het kader van professionele activiteiten. De schoonmaak van een dokterspraktijk, een wachtzaal, een verhuurde kamer of studio, gemeenschappelijke ruimtes in mede-eigendommen, enz...zijn dus niet toegestaan.

U mag uw dienstencheques ook niet gebruiken voor volgende taken: herstelklusjes (loodgieterij, elektriciteit, schilderen of stofferen van een kamer, bv.), onderhoud van de tuin, kinderopvang, ouderen- of ziekenzorg, voeding van dieren tijdens de afwezigheid van de eigenaar, enz.

Frequentie van de prestaties

U kunt één of meerdere keren per week een beroep doen op onze poetsvrouwen, of één keer om de twee weken, afhankelijk van uw behoeften. Spreek met uw poetshulp af welke taken ze zal uitvoeren. Dankzij een vertrouwensrelatie, zal u poetshulp stilaan snuggere initiatieven nemen om u het leven te vergemakkelijken. Als uw woning niet zo vuil is sinds de laatste keer, zal ze bijvoorbeeld de ruiten te wassen of de kasten in de keuken grondig reinigen. Onze medewerksters zijn dynamisch en ervaren en garanderen uw kwaliteitsvol werk.

Nu beschikt u over meer informatie over wat een poetshulp van Domestic Services doet. Op zoek naar een poetshulp in uw regio ? Vul dan meteen het formuliertje bovenaan deze pagina in. Wij zullen u zo snel mogelijk beantwoorden!

Word klant
eender waar in België

Ik zoek een huishoudhulp

Word huishoudhulp (M/V/X),
eender waar in België

Ik zoek een job